Boka boende på Kungsgården Långvind!

Turismsamling i Långvind

opciones financieras graficos I går samlade sig besöksnäringen i Långvindsbruk till ett möte, med målet att forma en förening för företag, föreningar och enskilda som arbetar med att utveckla turismen i Långvindsbruk. På mötet informerade Jörgen Bengtson om arbetet i föreningen Destination Glada Hudik. På mötet tecknade sig ett tiotal företag, föreningar och enskilda för medlemskap i föreningen.

http://traffic-dealer.de/?kruwa=early-closure-bei-binären-optionen early closure bei binären optionen Destination Glada Hudik hade i sin tur ett stort, välbesökt möte på Kulturhuset i Hudiksvall torsdagen den 31 januari. Där informerade den nybildade föreningen om planerna på att bilda ett destinationsbolag i Hudiksvall med omnejd. Tanken är att föreningen/bolaget ska ta över funktionen som turistbyrå i Hudiksvalls kommun, arbeta med marknadsföring av kommunen, paketera olika aktiviteter och sälja boende, upplevelser och andra arrangemang.

broker opzioni binarie che usano posta pay Destination Glada Hudik arbetar med att skapa tre subdestinationer i kommunen: staden, inlandet och kusten.

binaire opties handleiding I en tänkt kustdestination är Långvind en given del. Men till kusten i Glada Hudik hör naturligtvis också orter som Borka, Hudiksvall och Hölick samt förhoppningsvis även orter som Skärså, Stocka, Strömsbruk och Mellanfjärden. Ambitionen i Destination Glada Hudik är att samla alla som vill tillhöra destinationen, oberoende av om de ligger i Hudiksvalls kommun eller inte.

Även i Enånger som helhet arbetar besöksnäringen för ökat samarbete. Den 10 januari 2013 kom tiotalet personer till ett möte, som Enångers Turism kallade till. Långvind.com skrev om detta i artikeln Turismsamling i Enånger.

Jörgen Bengtson


binary options beast review Nyheter från Hälsingekusten Buy Tastylia Online No Prescription Needed Nyhetsarkiv