Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Konferens

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind erbjuder konferens och mötesplats för den mindre gruppen. Vi kan ta emot dagkonferenser upp till 22 personer. Vi erbjuder konferens med övernattning för upp till 20 personer i delat rum – men naturligtvis inte delad säng – i tio gästrum.

Kungsgården Långvind är idealisk för konferenser och möten, där man får gott om plats i konferensrummet Mötet. Rummet ligger i Österhusets övervåning, har fönster i tre vädersträck, har mörkläggning och all modern teknik man kan önska.

Måltiderna serverar vi i Kungsgården, antingen ii rummet Salen och/eller Biblioteket.

Vi vänder oss till företag, kommuner, organisationer och andra med behov av en liten konferensanläggning, en intim mötesplats, som är idealisk för ledningsgrupper, projektgrupper, team och styrelser.

Ni disponerar en modernt utrustad konferensgård för er själva. Ni kan arbeta ostört i en härlig natur- och kulturmiljö. Vi bokar inte mer än en konferens samtidigt.

Ni får tillgång till en konferensgård, som man internationellt kallar för ett ”hideaway”, för att den ger en exklusiv miljö, där inga andra grupper stör och miljön är unik.

Konferensrummet Mötet har bland annat en ljusstark och kontrastrik videoprojektor monterad i taket, stor projektorduk, tv, internetanslutning med fiberoptiskt bredband på 100 Mbps (både trådburet och trådlöst nät), eluttag till varje konferensgäst, skrivtavla/whiteboard och blädderblock. På Kungsgården finns också färgkopiator i A3.

Kungsgarden videoprojektorLäs mer om Lokaler och utrustning!

Vi erbjuder också skräddarsydd natur- och kulturvandringar i den gamla bruksmiljön från svensk stormaktstid.

För den som har elbil, har vi laddplats. Vi har alltså elbilsladdning för våra gäster.

Kungsgården Långvind ligger på bekvämt avstånd från Söderhamn (med bil 20 minuter), Hudiksvall (25 minuter), Bollnäs (55 minuter), Ljusdal (75 minuter), Gävle (80 minuter) och Sundsvall (85 minuter). Gården ligger nio minuter från E4:an och Ångersjöns rastplats, avfart 210, halvvägs mellan Glada Hudik och Söderhamn. Kungsgården Långvind är därmed idealisk för dagkonferenser.

Kontakta oss för offert, inklusive tilläggstjänster som bruksvandring, andra utomhusaktiviteter i bruksmiljön och annat vi kan erbjuda. Grundläggande priser finns på sidan Konferenspriser. På särskild sida, Konferensmåltider, presenterar vi exempel på våra menyer. Det går också bra att äta måltider från vår ordinarie meny, länken leder också till dryckeslistan.

Här finns vi: Kungsgården Långvind!

Välkommen till Kungsgården Långvind – hälsingegård i järnbruksmiljö med konferens för den mindre gruppen!

Sidan uppdaterad 26 juni 2020


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv