Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Konferens

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind erbjuder konferens för den mindre gruppen – upp till tolv personer för dagkonferens eller konferens med övernattning i åtta gästrum på Kungsgården Långvind.

Kungsgården Långvind är idealisk för konferenser, där man får gott om plats i konferensrummet Salen. Rummet har en fondvägg av handbilat timmer, takhöjd på över fem meter, eldstad – och all modern teknik man kan önska. Måltiderna serverar vi i Biblioteket.

Vi vänder oss till företag, kommuner, organisationer och andra med behov av en liten konferensanläggning, idealisk för ledningsgrupper, projektgrupper, team och styrelser.

Ni disponerar en modernt utrustad konferensgård för er själva. Ni kan arbeta ostört i en härlig natur- och kulturmiljö. Vi bokar aldrig mer än en konferens samtidigt.

Ni får tillgång till en konferensgård, som man internationellt kallar för ett ”hideaway”, för att den ger en exklusiv miljö, där inga andra grupper stör och miljön är unik.

Salen har bland annat en ljusstark och kontrastrik videoprojektor monterad på bjälke i taket (på bilden speglar sig Salens ”kyrkfönster” i projektorn), stor projektorduk, internetanslutning med fiberoptiskt bredband på 100 Mbps, eluttag till varje konferensgäst, skrivtavla/whiteboard, blädderblock och färgkopiator i A3.

Kungsgarden videoprojektorLäs mer om Lokaler och utrustning!

Vi erbjuder också skräddarsydd natur- och kulturvandring i den gamla bruksmiljön från svensk stormaktstid.

För den som har elbil, har vi laddplats. Vi har alltså elbilsladdning för våra gäster.

Kungsgården Långvind ligger på bekvämt avstånd från Söderhamn (med bil 20 minuter), Hudiksvall (25 minuter), Bollnäs (55 minuter), Ljusdal (75 minuter), Gävle (80 minuter) och Sundsvall (85 minuter). Gården ligger nio minuter från E4:an och Ångersjöns rastplats, avfart 210, halvvägs mellan Glada Hudik och Söderhamn. Kungsgården Långvind är därmed idealisk för dagkonferenser.

Kontakta oss för offert, inklusive tilläggstjänster som bruksvandring, andra utomhusaktiviteter i bruksmiljön och annat vi kan erbjuda. Grundläggande priser finns på sidan Konferenspriser. På särskild sida, Konferensmåltider, presenterar vi våra menyer.

Här finns vi: Kungsgården Långvind!

Välkommen till Kungsgården Långvind – hälsingegård i järnbruksmiljö med konferens för den mindre gruppen!

Sidan uppdaterad 24 juli 2018


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv