Cykelpaket

Hälsingland är ett härligt cykellandskap, med massor av bra cykelvägar och naturupplevelser, trevliga kaféer och restauranger längs vägen, fiskelägen och hälsingegårdar värda ett besök, loppmarknader och auktioner i överflöd.

Dra till Hälsingland på cykelpaket!

Vi hjälper dig att skräddarsy cykelupplevelser i Hälsingland i form av dagsutflykter från Kungsgården Långvind. Du väljer hur många dagar paketet ska bestå av.

Vi samarbetar också med Sweden by bike om olika cykelpaket i Hälsingland, Gästrikland och på Jungfrukusten.

Cykelpaket Kungsgården Långvind ger maximalt värde på en cykeltur i härliga Hälsingland. Du hittar drygt halvdussinet trevliga dagsturer, på mellan två och sex mil, i menyn till vänster/under. Alla turer börjar och slutar på STF hotell, vandrarhem och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind.

Vi kan också erbjuda turer, där du börjar och slutar din cykeltur på STF hotell, vandrarhem och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind. Däremellan cyklar du på egen hand, med eller utan cykel från Kungsgården Långvind. Kontakta oss så berättar vi mer om detta alternativ, som kan ta dig till sex av sju hälsingegårdar, vilka ingår i Unescos Världsarv Hälsingegårdar.

Klicka vidare på Cykelpaket Kungsgården Långvind för information och bokning eller kontakta oss via
e-post: info/snabel-a/langvind.com
telefon: 0650-822 33
mobil/sms: 070-660 55 60

Sidan uppdaterad 1 juli 2021