Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Cykelpaket

Print Friendly, PDF & Email

Hälsingland är ett härligt cykellandskap, med massor av bra cykelvägar och naturupplevelser, trevliga kaféer och restauranger längs vägen, fiskelägen och hälsingegårdar värda ett besök, loppmarknader och auktioner i överflöd.

Dra till Hälsingland på cykelpaket!

Vi hjälper dig att skräddarsy cykelupplevelser i Hälsingland i form av dagsutflykter från Kungsgården Långvind. Du väljer hur många dagar paketet ska bestå av. Vi samarbetar bland annat med Sweden by bike.

Cykelpaket Kungsgården Långvind ger maximalt värde på en cykeltur i härliga Hälsingland. Du hittar drygt halvdussinet trevliga dagsturer, på mellan två och sex mil, i menyn till väster eller längre ner på sidan. Alla turer börjar och slutar på STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind.

Vi kan också erbjuda turer med övernattning på olika platser i Hälsingland, där du hyr cykel av oss, börjar färden med övernattning på STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind och sedan bokar övernattning längs våra föreslagna färdvägar. Vi har satt samman tre olika turer: Hälsingegårdar, som tar dig till alla sex Unesco-världsarvsgårdar i Hälsingland; Hälsingekusten – stora turen, som tar dig längs kusten från Söderhamn i söder till Ragvaldsnäs i norr, och sedan vidare till Gnarp och tåg tillbaka till Söderhamn; Hälsingekusten – lilla turen, som tar dig från Söderhamn via kusten till Hudiksvall och sedan en annan väg tillbaka till Söderhamn.

Innehåll i respektive paket och pris: se respektive paket

Betalning: kontant eller kontokort

Boka cykelpaket via
e-post: info/snabel-a/langvind.com
telefon: 0650-822 33
mobil/sms: 070-660 55 60

Sidan uppdaterad 27 november 2015


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv