Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Cykelpaket

Print Friendly, PDF & Email

Hälsingland är ett härligt cykellandskap, med massor av bra cykelvägar och naturupplevelser, trevliga kaféer och restauranger längs vägen, fiskelägen och hälsingegårdar värda ett besök, loppmarknader och auktioner i överflöd.

Dra till Hälsingland på cykelpaket!

Vi hjälper dig att skräddarsy cykelupplevelser i Hälsingland i form av dagsutflykter från Kungsgården Långvind. Du väljer hur många dagar paketet ska bestå av. Vi samarbetar bland annat med Sweden by bike.

Cykelpaket Kungsgården Långvind ger maximalt värde på en cykeltur i härliga Hälsingland. Du hittar drygt halvdussinet trevliga dagsturer, på mellan två och sex mil, i menyn till väster/under. Alla turer börjar och slutar på STF hotell, vandrarhem och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind.

Vi kan också erbjuda turer med övernattning på olika platser i Hälsingland, där du hyr cykel av oss, börjar färden med övernattning på STF hotell, vandrarhem och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind och sedan bokar övernattning längs våra föreslagna färdvägar. Vi har satt samman två olika turer: Hälsingegårdar, som tar dig till alla sex Unesco-världsarvsgårdar i Hälsingland, och Hälsingekusten, som tar dig från Söderhamn via kusten till Hudiksvall och sedan en annan väg tillbaka till Söderhamn.

Innehåll i respektive paket och pris: se respektive paket

Betalning: kontokort, swish eller kontant.

Boka cykelpaket via
e-post: info/snabel-a/langvind.com
telefon: 0650-822 33
mobil/sms: 070-660 55 60

Sidan uppdaterad 27 november 2020


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv