Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Lokaler

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind erbjuder konferens för den mindre gruppen – upp till tolv personer för dagkonferens eller konferens med övernattning i åtta gästrum på Kungsgården Långvind. Ni får tillgång till en konferensgård, som man internationellt kallar för ett ”hideaway”, för att den ger en exklusiv miljö, där inga andra grupper stör och miljön är unik.

Kungsgården Långvind är idealisk för konferenser, där man får gott om plats i konferensrummet Salen. Måltiderna serverar vi i Biblioteket.

På bottenvåningen finns konferensrummet Salen (bilden) med takhöjd på över fem meter, en fondvägg med handbilade timmerstockar, ett högt ”kyrkfönster” i fondväggen och utsikt mot Långvinds ström och Kvarndammsfallet. Här finns också en trevlig soffgruppshörna med öppen spis.

På bottenvåningen finns även matrummet Biblioteket (bilden) med gamla originalkartor och konst på väggarna, encyklopedier och helsingiana i bokhyllorna och öppen spis i hörnet. I Biblioteket finns plats för tolv personer runt matbordet.

Grupprum finns i husen Kungsgården och Österhuset.

Måltiderna serverar vi i Biblioteket och – om gruppen är fler än tio personer – också i allrummet Bruket på övervåningen.

Toalett finns på båda våningsplanen.

Sidan uppdaterad 24 juli 2018


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv