Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Lokaler

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind erbjuder konferens och mötesplats för den mindre gruppen. Vi kan ta emot dagkonferenser upp till 22 personer. Vi erbjuder konferens med övernattning för upp till 20 personer i delat rum – men naturligtvis inte delad säng – i tio gästrum.

Kungsgården Långvind är idealisk för konferenser och möten, där man får gott om plats i konferensrummet Mötet. Rummet ligger i Österhusets övervåning, har fönster i tre vädersträck, har mörkläggning och all modern teknik man kan önska.

Ni får tillgång till en konferensgård, som man internationellt kallar för ett ”hideaway”, för att den ger en exklusiv miljö, där inga andra grupper stör och miljön är unik.

Konferensrummet Mötet har bland annat en ljusstark och kontrastrik videoprojektor monterad i taket, stor projektorduk, tv, internetanslutning med fiberoptiskt bredband på 100 Mbps (både trådburet och trådlöst nät), eluttag till varje konferensgäst, skrivtavla/whiteboard och blädderblock. På Kungsgården finns också färgkopiator i A3.

Måltiderna serverar vi i rummet Salen och/eller Biblioteket.

Salen har en takhöjd på över fem meter, fondvägg med handbilade timmerstockar, ett högt ”kyrkfönster” i fondväggen, konst och antika originalkartor på väggarna samt utsikt mot Långvinds ström och Kvarndammsfallet. Här finns också en trevlig soffgruppshörna med öppen spis. I Salen kan vi servera tjugo personer vid långbord och tolv personer vid småbord.

Biblioteket (bilden) har antika originalkartor och konst på väggarna, Norrlands största samling flerbandsencyklopedier, helsingiana i bokhyllorna och öppen spis i hörnet. I Biblioteket finns plats för tio personer runt matbordet.

Grupprum finns i husen Kungsgården och Österhuset.

Toalett finns på båda våningsplanen.

Sidan uppdaterad 26 juni 2020


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv