Kyrkokonsult Gunnar Andersson

Kungsgården Långvind samarbetar med företaget KyrkoKonsult Gunnar Andersson och dess historiker Gunnar Andersson i visningar av Hälsinglands medeltida kyrkor, gamla kapell, nyare kyrkor, kyrkogårdar och annat som har med kyrkokultur att göra.
Gunnar Andersson kan ta besökaren med på fascinerande visningar av Hälsinglands gamla medeltidskyrkor i bland annat Enånger, Njutånger (bilden), Idenor, Hög, Forsa, Trönö och Söderala. Han är också ciceron för den som vill se kyrkor som Nianfors kyrka, Trönö nya kyrka eller Sankta Maria moderna kyrka i Iggesund. Gunnar Andersson förmedlar kulturarvturism på kyrkoområdet.

KyrkoKonsult finns också för enskilda och församlingar med frågor som rör kyrkan som kulturarv, dess inventarier och hur vi förvaltar arvet i dag.
KyrkoKonsult erbjuder föredrag och seminarier om det medeltida kyrkorummet som turistmål och om vad besökarna vill se och höra.

KyrkoKonsult erbjuder tjänster inom kulturarvsturism och hur vi marknadsför kyrkan.

KyrkoKonsult hjälper församling med utbildning av guider, uppdatering av kyrkobeskrivningar eller framtagning av helt nya beskrivningar. KyrkoKonsult hjälper också församlingar att göra pilgrimsvandring till en del av församlingsarbetet.

”KyrkoKonsult – din länk mellan historia och nutid inom kyrkan.”

Läs mer om kulturarvsturism!

Läs mer om Gunnar Andersson!

Kontaktvägar till KyrkoKonsult Gunnar Andersson
telefon: 0270-417 68
mobil: 070-691 52 79
e-post: kyrkokonsult@gmail.com
webb: www.kyrko-konsult.se
adress: Vinkelgränd 4 B, 826 37 Söderhamn

Sidan uppdaterad 26 november 2017