Behandling av personuppgifter (GDPR)

Kungsgården Långvind, bifirma till Infopress AB, som arbetar med varumärket STF Hotell och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind, använder bara information om dig, som behövs för att underlätta kontakt mellan dig och oss i samband med din vistelse eller aktivitet hos oss, i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Vi registrerar information om ditt namn och dina kontaktuppgifter såsom e- postadress, fysisk adress och telefonnummer. Vidare sparar vi uppgifter om din vistelse eller evenemang/aktivitet, datum, hur många personer ni var i sällskapet och liknande. Vi lagrar inga känsliga personuppgifter (allergi, kostbehov etcetera) om du inte tydligt gett ditt medgivande till det och att informationen behövs för att underlätta din vistelse. Vi kommer att radera informationen om dig, när den inte längre behövs.

Om du så önskar, kan vi ge dig ytterligare information om vilken information vi har om dig och hur vi använder den. Du har alltid rätt att begära att vi rättar felaktiga uppgifter eller raderar data som inte behövs. Du kan också avsäga dig information såsom marknadsföringsmaterial via e-post och liknade.

För dessa ändamål når du Kungsgården Långvind på info@langvind.com.

Jörgen Bengtson

Sidan uppdaterad 16 april 2024