Öppet igen på
Kungsgården Långvind

– Vi har öppnat igen efter jul-, nyårs- och tjugondagknuthelgerna.

Det säger Agneta Bengtson på STF Boende och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind till Långvind.com. Anläggningen öppnade igen onsdagen den 25 januari 2023 efter en förlängd stängning.

När Jörgen och Agneta Bengtson (bilden) var på hemväg med sin elbil från en arbets- och semestervistelse i Sydspanien, råkade de ut för bilinbrott och blev bestulna på alla personliga tillhörigheter: datorer, plattor, pass, nycklar, kläder…

– Det försenade vår hemresa, men nu är vi åter på Kungsgården Långvind och tar emot gäster. I går fick vi vår första gäst för i år. Vi har fortfarande en del att återta sedan inbrottet, men nu börjar vi så sakta komma in i det ”vanliga livet i Långvind”, säger Agneta Bengtson.

För den som vill läsa om hur det är att få bilinbrott med krossade rutor – och sedan ta sig hem utan något annat än kläderna man har på sig, mobil, körkort och betalkort – finns åtta avsnitt som man kan läsa på webbplatsen jorgensval.se och Jörgen Bengtsons FB-sida.

Bilden är från bron över Långvinds ström, med klensmedjan i bakgrunden.

Text och foto:
Jörgen Bengtson