Dopkaffe, bröllopskaffe och begravningskaffe

Långvinds kapellförening erbjuder – i samarbete med Kungsgården Långvind och Pimsbo AB – kaffe/te med tillbehör eller en måltid efter dop, bröllop och begravning i Långvinds kapell.

Detta går att få året om på Kungsgården Långvind och sommartid i Café Bränneriet med Kolhuset (bilden).

Samling hela året på Kungsgården Långvind
Hela året kan Kungsgården Långvind erbjuda måltider och dopkaffe, bröllopskaffe och begravningskaffe för upp till tjugotalet personer inomhus och fyrtiotalet gäster utomhus. Kungsgården Långvind är vackert belägen i början av bruksgatan i Långvind, cirka 500 meter från kapellet, en kort och mycket vacker promenad genom lindallén. STF Boende och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind ligger 15 meter från Långvinds ström med forsande vatten inom hör- och synhåll. Det är en liten gård, internationellt kallat ett ”hideaway”, för att den ger en exklusiv miljö, där inga andra grupper stör och miljön är unik.

Kungsgården Långvind erbjuder en trevlig, personlig och minnesvärd samling för släkt och vänner efter dop, bröllop eller begravning. Kungsgården Långvind dukar upp kaffe/te med smörgås eller kaka alternativt en buffé, som beställaren i förväg komponerar med Kungsgården Långvind.

Kontakta Kungsgården Långvind för offert!
e-post: info@langvind.com
mobil/sms: 070-660 55 60 (Jörgen Bengtson), telefon 0650-822 33
post: Kungsgården Långvind, 825 95 Enånger

Samling sommartid i Bränneriet med Kolhuset
Sommartid, juni–augusti, kan Pimsbo AB med Café Bränneriet och Kolhuset erbjuda kaffe/te med smörgås eller kaka alternativt måltider.

Pimsbo AB har lokaler, dels i Bränneriet, dels i Kolhuset som tar cirka 150 personer vid bord (bilden).

Kontakta Pimsbo AB för offert!
e-post: langvindsbruk@gmail.com
mobil/sms: 070-916 62 86 (Jonny Eriksson)
post: Pimsbo AB, Sellerigatan 9, 754 49 Uppsala

Pärlennart Larsson
Foto: Jörgen Bengtson

Sidan uppdaterad 18 juli 2023