Boka boende på Kungsgården Långvind!

Ställplats för husbil till
Kungsgården Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Samma år som campingen i Långvind stängde, öppnar Kungsgården Långvind ställplatser för husbilar. ”Ställplats de luxe”, kallar det lilla hotellet och vandrarhemmet på Hälsingekusten sina ställplatser, som alltså innebär en utvidgning av boendemöjligheter.

– Vi erbjuder bara fyra ställplatser, men vi har laddat dem med ”extra allt”. Förutom det självklara, el och vatten, har vi trådlöst bredband via optofiber samt dusch och toalett på vandrarhemmet. Men framför allt har vi inkluderat vår berömda ”frukost med guldkant” med ställplatserna. Två frukost ingår i avgiften. Är det fler än två personer i husbilen, får dessa rabatt på vår frukost, säger Agneta Bengtson på STF hotell och vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Gästerna får också tillgång till Kungsgården Långvinds restaurang, som annars bara är öppen för boende på hotellet och vandrarhemmet. Kafé Kungsgården Långvind, som restaurangen heter, har fullständiga rättigheter.

På bilden ser vi en av de första husbilsgästerna. Ställplatserna ligger på parkeringen norr om Österhuset, som har färskvatten från utomhuskran med slangvinda och trådlöst bredband från utomhusantenn.

Ställplatserna går att boka och betala på nätet på Husbildhudik.se, som är ett samarbete mellan olika aktörer i Hudiksvalls kommun. Till en början finns ställplatser på sex ställen i kommunen.

Text och foto:
Jörgen Bengtson

 

 

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv