Boka boende på Kungsgården Långvind!

Kungsgården Långvind
i topp på Tripadvisor

Print Friendly, PDF & Email

– Det är väldigt roligt att gästerna ger oss toppbetyg, säger Agneta Bengtson på STF hotell och vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind och visar intyget från Tripadvisor: ”2018 Certificate of Excellence”, med betyget fem av fem möjliga.

Kungsgården Långvind har 98 omdömen som hotell och vandrarhem på Tripadvisor. Allt sedan boendet – som tidigare kallade sig Rum och frukost (bed & breakfast) – blev listad på Tripadvisor har betyget varit på topp. Agneta Bengtson berättar om bakgrunden till att Kungsgården Långvind kom med på Tripadvisor.

– Det var två gäster som till frukost undrade varför vi inte fanns på Tripadvisor. Innan vi hann svara, förklarade de: ”Vi lägger upp er!” På den vägen är det, med bilderna paret lade upp på Kungsgården Långvind och Långvindsbruk, säger Agneta Bengtson.

Två andra viktiga former av betygsättning är den som medlemmar i Svenska turistföreningen (STF) ger på STF-webben för Kungsgården Långvind och vad besökare skriver i klassiska gästböcker på Kungsgården Långvind. På STF-webben är recensionerna för Kungsgården Långvind uppdelade på vandrarhem och hotell, även här med toppbetyg. Gästböcker finns numera i både Kungsgårdens och nya Österhusets gästkök.

Kungsgården Långvind har också omdömen som restaurang på Tripadvisor, där verksamheten går under namnet Kafé Kungsgården Långvind.

Tripadvisor är världens största recensionsplats skapad av användare. Här recenserar och betygsätter användare boenden, restauranger, resmål och annat som är reserelaterat. Webbplatsen har över 500 miljoner recensioner.

Text och foto:
Jörgen Bengtson

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv