Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Ny grillplats
till Enångers IK

Print Friendly, PDF & Email

Enångers idrottsklukbb (IK) är en expansiv förening. Idrottsanläggningen på Brovallen växer ständigt, nu senast med tillskott av stuga och grillplats.

Vindskyddet med grillplats ligger i anslutning till spårsystemet. Det är så nytt att färgen ännu inte torkat, när Långvind.com besöker den på söndagseftermiddagen.

Enångers IK expanderar inte bara med byggnader, utan också med festligheter. För andra året blir Enångersgalan (21 oktober) en stor tillställning på Enångers bygdegård. På galan kommer Enångers IK också – i lite märklig konkurrens med Enångers hembygdsförening – dela ut pris till Årets eldsjäl och och Årets prestation. Hembygdsföreningen delar sedan 1995 ut priset Årets Enångrare, en snarlik utmärkelse.

Enångers IK är främst en fotbollsförening. Den har över 100 ungdomar i träning på Brovallen. I år spelar herrlagen i division fyra och sex, damlaget division tre. Enångers IK ansvarar också för slalombacken Fågelhällan.

Text och foto:
Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv