Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Ångersjön rustar

Print Friendly, PDF & Email

Ångersjöns restaurang, Enånger, stängde i måndags för upprustning. Den planerar åter att öppna fredagen den 27 november.

– Lågsäsongsstängt för underhåll, meddelar restauratören på webbplatsen Angersjon.se.

Ångersjöns mat och vildmarkscamping öppnade den 13 maj 2015, efter mer än ett halvårs stängning och kraftigt ras i förtroende för restaurangen bland E 4-resenärer. De har svängt in på en av Sveriges bästa rastplatser och funnit en tom och nedsläckt restaurang.

Den nya restauratören, Dan Thörnros, från Bergvik i Söderhamn, har arbetat med att få nya gäster. Han har dock inte haft samma öppethållande som den tidigare krögaren. På facebooksidan för Ångersjöns mat och vildmarkscamping har det pyrt en del missnöje.

– Har försökt äta där några gånger den senare tiden, men har blivit tvungen att vända. Första gången kom vi strax efter klockan 16, då hade köket stängt. Andra gången var vid lunchtid en måndag, men då var det stängt måndag-onsdag. Nu blir det alltså helt stängt? Tveksamt till att det blir några fler försök efter det, skriver Hanna Lindqvist, Hudiksvall, på facebooksidan den 18 oktober 2015.Angersjon

– Vi beräknar öppna igen fredag 27/11 med lite nytt på menyn, skriver Ångersjöns mat och vildmarkscamping samma dag.

Under sommaren och hösten har Ångersjöns mat och vildmarkscamping haft en omfattande programverksamhet med musikkvällar, spelkvällar, trivselkvällar och på hösten lördagsfika.

Facebooksidan har också fått många ”gilla”, 446 per den 23 oktober 2015.

Bilden är från lyskvällen den 29 augusti 2015.

Jörgen Bengtson
Foto: Ångersjöns mat och vildmarkscamping


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv