Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Loppmarknadspaket

Print Friendly, PDF & Email

Hälsingland är loppmarknadernas, antikaffärernas, sommarauktionernas och marknadernas förlovade landskap. Här kan alla fynda.

– Priserna är lägre än i storstäderna och prutmånen god, säger Agneta Bengtson på STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Det finns knappast något svenskt landskap med så många lopp-, kuriosa-, antik- och knallemarknader samt auktioner per invånare som Hälsingland. Auktionerna är framför allt talrika under sommaren, både gårdsauktioner och auktionshallsauktioner. På bilden ser vi årets Bakluckeloppis på Kattvikskajen i Hudiksvall i lördags.

Kattviskajen liggande

Kungsgården Långvind erbjuder lopp-, antik-, auktions- och marknadspaket i Hälsingland vid valfri tidpunkt. Långvind ligger geografiskt bra till för olika marknader.

– Dra till Hälsingland med lopp-,  antik-, auktions- och marknadspaket! manar Agneta Bengtson.

Två stora aktiviteter är redan avverkade detta år, antik- och samlarmässan i Hudiksvall som är störst i sitt slag i Norrland och bakluckeloppis på Kattvikskajen i Hudiksvall som är Norrlands största med närmare 200 bord.

Kungsgården Långvind har tvådagarspaket, för den som vill uppleva Hälsingland som den spännande marknad landskapet är. År 2015 är det loppmarknader, antikmässor och knallemarknader:
• 25–26 april: Antik- och samlarmässan, Glysisvallen, Hudiksvall
• 29–31 maj: Bollnäs vårmarknad, Långnäs, Bollnäs
• 30 maj: Bakluckeloppis på Kattvikskajen, Hudiskvall
• 25–26 juli: Bergviks marknad, Skog
• 7–9 augusti: Bollnäs höstmarknad, Långnäs, Bollnäs
• 4–6 september: Hälsinge marknad, Glysisvallen, Hudiksvall
• 24 oktober: Antikmässan, STS-hallen, Söderhamn (preliminärt)

Under sommaren finns det massor av loppmarknader, kuriosa- och antikaffärer samt auktioner.

– Vi hjälper till att skräddarsydd upplevelsen, med detaljerade tips på lopp-, kuriosa-, antik- och knallemarknader samt auktioner som vi har en egen sammanställning av. Vi ger också tips på vad man kan se, göra och äta på väg mellan marknaderna. Vi erbjuder ett lopp-, antik-, auktions- och marknadspaket, som vi tror att vi är ensamma om, säger Agneta Bengtson.

Kungsgården Långvind presenterar sin webbplats sitt lopp-, antik-, auktions- och marknadspaket.

Text och foto:
Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv