Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Toppbetyg för Kungsgården

Print Friendly, PDF & Email

STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind får högt betyg bland STF- och Tripadvisor-medlemmar.

webbplatsen för Svenska Turistföreningen (STF) får Kungsgården Långvind 4,74 av 5 möjliga poäng. I Sverige som helhet får STF-boendet i Långvind plats 14 av närmare 300 vandrarhem och hotell. STF summerar: ”100 procent av dem som har bott här skulle rekommendera boendet”.

Tripadvisors webbplats ser det lika bra ut: ”100 procent tummen upp”. Här är det tolv gäster, som gett sitt omdöme. Kungsgården Långvind får som samlat betyg full pott (fem poäng) av nio gäster och näst högsta betyg (fyra poäng) av tre gäster, med det sammanvägda betyget fem.

Booking.com, som är den tredje recensionssajten av betydelse, får Kungsgården Långvind också högt betyg. Booking.com kräver fem recensioner för att ge ett samlat betyg. Kungsgården Långvind har fått tre gäster som satt betyg.

– Det är roligt med gäster som visar sin uppskattning, inte bara i mötet med oss utan också på webben. Vi har även samlat omdömen om oss, som vi hämtar ur framför allt vår gästbok, på en egen del av webbplatsen Langvind.com, Gäster om Kungsgården Långvind. Den har vi dock inte hunnit uppdatera sedan i våras. De här omdömena är så översvallande att vi nästan blir generade, säger Agneta Bengtson på STF Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv