Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Beröm i överflöd

Print Friendly, PDF & Email

– Vi är överväldigade av allt beröm vi får från gäster, säger Agneta Bengtson på STF hotell & vandrarhem Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Hon refererar till en gammaldags gästbok, som ligger i Kungsgården Långvinds gästkökoch är flitigt i bruk. Allt som gäster skrivit i gästboken från hösten 2012 och framåt finns numera under fliken Gäster om Kungsgården Långvind på Långvind.com.

Gästernas noteringar är samlade per årstid och anonymiserade. Under varje citat är det dock angivet vilken typ av gäst som skrivit kommentaren, vilken stad eller kommun gästen kommer ifrån och vilken månad gästen besökt Kungsgården Långvind. Totalt finns i dag cirka 80 gästcitat på webben. Samlingen växer hela tiden.

– Vi blir väldigt glada över alla positiva omdömen vi får. Vi har publicerat allt gästerna skrivit, utom namn och ort. Det enda vi inte förmedlat vidare var en hälsning på kinesiska, som vi inte vet vad den säger, berättar Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Allt om vistelsen är inte hämtat från gästboken. Det finns enstaka kort, mejl och ord på vägen, som Kungsgården Långvind publicerat elektroniskt.

Andra, mer traditionella betygssättningar finns på Tridadvisor, publicerat på Långvind.com, och på STF Kungsgården Långvinds hemsida hos Svenska Turistföreningen (STF). På båda dessa får Kungsgården Långvind högt betyg, 4,5 respektive 4,8 poäng av 5 möjliga.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv