Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Härlig tid för vandring

Print Friendly, PDF & Email

Hösten är en härlig tid för vandring i Långvinds varierande natur.

– Vi har fler och fler som kommer till Kungsgården Långvind en helg bara för att göra dagsvandringar. Vi erbjuder härligt boende, frukost med guldkant och personlig guidning till lämpliga vandringsstigar, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Det som är speciellt med Långvind, för den som vill vandra, är att det finns så många olika naturtyper: ytterskärgård på Korsholmen, havsvikar i Långvinds fritidsområde, träskmark i anslutning till fritidsområdet, öppna odlingslandskap i Långvind, sjöar längs med Långvinds ström, den historiska pilgrimsleden Stråsjöleden och skogsmark mest överallt.

Kungsgården Långvind har speciella helgpaket, som lämpar sig väl för vandringar. Dessa tvådagarspaket går att bygga på med ytterligare dagar, för den som vill vandra mer.

På webbplatsen Langvind.com finns tips om vandringar
vandringsstigar i Långvind med omnejd
pilgrimsleder

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv