Boka boende på Kungsgården Långvind!

Helgpaket med afternoon tea

Print Friendly, PDF & Email

Hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind introducerade i helgen ett nytt paket: Helgpaket med afternoon tea.

– Vi kombinerar vårt populära helgpaket med likaledes populära afternoon tea. Vårt nya helgpaket består av stor buffé på fredagskvällen, två övernattningar, två frukostar med guldkant, bruksvandring och afternoon tea på lördagen, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

I helgen var alla fyra rum bokade på Kungsgården Långvind. Helgpaketet lockar nya gäster till STF-boendet på Hälsingekusten, särskilt sedan Svenska Turistföreningens (STF:s) tidning Turist hade ett stort reportage om Kungsgården Långvind i sitt höstnummer.

– Det var en härlig helg på Kungsgården Långvind hos Agneta och Jörgen – stort tack, rekommenderas, skriver Annette Blom på Kungsgården Långvinds facebooksida.

Helgpaketet har funnits i flera år, men det är nu det har tagit fart.

– Under höst, vinter och vår byter vi ut lunchpaketet i vårt helgpaket mot en afternoon tea-buffe med scones, ostar, massor av marmelader, muffins och flera kakor, säger Agneta Bengtson.

Annars är afternoon tea en tillställning fyra lördagar i augusti–september. Nu får det klassiska, brittiska eftermiddagsteet nytt liv i bantad form för dem som bokar helgpaket på Kungsgården Långvind.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv