Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Satsar på loppis i augusti

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind satsar allt på sin lopp-, kuriosa- och hantverksmarknad med kafé den 4 augusti 2013 och ställer därför in marknaden nu på söndag.

– Vi fick för få anmälningar till den 7 juli, för få som ville boka plats för bord. Konkurrensen är sannolikt för stor första ”riktiga” semesterveckan. Vi har heller inte hunnit marknadsföra marknaden som vi brukar, eftersom vi haft flera gånger fler gästnätter på Kungsgården Långvind under maj–juni i år jämfört med förra året. Därför bestämde vi oss för att ställa in lopp-, kuriosa- och hantverksmarknaden med kafé den 7 juli. Det är tråkigt för dem som kommer hit, men vi vill ha en marknad med kvalitet, och det går inte med för få säljare, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Men söndagen den 4 augusti blir det marknad med kafé som planerat. Finns det då inte en risk att ni ställer in den också?

–  Nej, vi har över tio anmälda försäljare. Vi har också tid att ägna oss åt ”gerillamarknadsföring”. Förra året var augusti den bästa av våra två marknadsdagar. Då hade vi faktiskt besöksrekord, berättar Agneta Bengtson.

Kungsgården Långvind startade en blygsam loppmarknad med kafé i juli 2010. Sedan har den vuxit i antal försäljningsbord och besökare. Till lopp-, kuriosa- och hantverksmarknad med kafé i augusti förra året kom tjugotalet utställare och drygt 600 besökare, betydligt mer än året före. Kaféet satte försäljningsrekord.

–  Vi laddar för 4 augusti i år, säger Agneta Bengtson.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv