Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Bättre ordning i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Det ska bli bättre ordning i Långvinds fritidsområde i Enånger – åtminstone på sophantering och halkbekämpning.

I dag har Långvinds fritidsområde kärl för sopsortering året runt på Kråknäsparkeringen och container för hushållssopor på vintern. På samma parkering finns också föreningens sandlager för halkbekämpning under vad som närmast är en presenning. Nu ska det bli bättre ordning.

Föreningen kommer att ge hela parkeringen ett nytt gruslager, asfaltera området för sophantering och sandlager samt bygga ett ordentligt magasin för sandlagret med sidoväggar och skjutbart tak.

Det beslutade Långvinds samfällighetsförenings årsstämma 2012, som vill ha ”ordning och reda med containrar och glaskupor”. Föreningen räknar med att det kommer att kosta cirka 200 000 kronor att ställa i ordning Kråknäsparkeringen.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv