Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Utan telefon

Print Friendly, PDF & Email

För 244 dagar sedan klippte Telia telefonledningarna till abonnenterna i Långvindsbruk. Ännu har inte alla abonnenter fått fungerande ersättningar.

I dag berättar Hudiksvalls Tidning att kommunstyrelseordförande Caroline Schmidt (C) skrivit brev till Telias informationsdirektör Björn Berg om en 94-årig kvinna i Långvind som Telia inte har lyckats få telefonen att fungera hos. Telia har ersatt hennes fasta telefon med en mobil lösning, som inte fungerar som den ska.

För  hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind är det än värre. Där har Telia – trots löfte från Björn Berg till Kungsgården Långvinds ägare den 16 december 2011 – överhuvud taget inte levererat en ersättning. Den av Björn Berg föreslagna lösningen vägrade sedan Telias installationsavdelning att leverera.

Telias nedmontering av fasta telenätet i Långvindsbruk är återkommande på Långvind.com. Senast vi skrev om detta var 16 januari 2012 sedan TV 4 uppmärksammat att Kungsgården Långvind varit utan telefon i 109 dagar.

Jörgen Bengtson

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv