Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Långvind får bättre väder

Print Friendly, PDF & Email

Långvindsbruk har fått bättre väder – på Långvind.com. Nu finns vädret för Långvindsbruk på startsidan, där man snabbt får en väderöverblick, med temperatur och väder för stunden, dagens max- och mintemperaturer samt en tredagarsprognos.

Under vinjetten Väder finns sedan gammalt väder från Yr.no för Långvindsbruk, Hudiksvall och Söderhamn samt sjöväder från SMHI. För den som klickar vidare till Yr.no finns väderrapporter och väderprognoser för praktiskt taget alla öar och platser på Hälsingekusten.

En annan nyhet är att Kungsgården Långvinds facebooksida nu är direkt åtkomlig från Långvind.com:s startsida.

– Vi lägger in vädret på startsidan och länk till vår facebooksida för att ge mervärde till Långvind.com, säger Agneta Bengtson, tekniskt ansvarig för webbplatsen Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv