Boka boende på Kungsgården Långvind!

Sportlovsöppet i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Café Bränneriet, skidspåret och bastun i Långvindsbruk håller öppet under två sportlovsveckor, vecka 9 och 10. Bränneriet är öppet 1–5 mars och 8–11 mars klockan 11–15.

– Det blir varm dryck, festis, bullar och smörgåsar. På lördagen håller vi bastun i gång, berättar Mats Persson för Långvind.com.

Han lovar nypreparerat skidspår mellan Långvindsbruk och Saltpannan i Långvinds fritidsområde. För den som vill basta annan tid än lördagen den 5 februari, går det bra att boka dusch och bastu för 100 kronor på telefon 0650-810 60 eller 073-183 35 71.

Bakom sportlovskaféet står Långvinds bruksmiljöförening, som drivit sportlovskafé i flera år med hjälp av omsorgsgänget i Långvindsbruk. Nu är det ute på turné med Glada Hudik-teatern, så i år bemannar föreningen kaféet helt och hållet med ideella krafter.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv