Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Långvindsloppis med kafé

Print Friendly, PDF & Email

Söndagen den 4 juli är det premiär för lopp- och kuriosamarknad med kafé i Långvindsbruk. Nyöppnade Kungsgården Långvind, som erbjuder Bed and breakfast (rum och frukost), bjuder in till loppis och kafé vid Långvinds ström första söndagen i juli och augusti.

Det finns fortfarande plats för den som vill sälja. Antingen tar man med sig eget bord eller hyr av Kungsgården.

– Vi vill sätta Kungsgården och Långvind på loppmarknadskartan. Den 4 juli och 1 augusti klockan 10–16 är du som vill sälja och köpa loppisprylar välkommen till Kungsgården. De här två dagar har vi också kafé med härliga smörgåsar och hembakat bröd, säger Agneta Bengtson till Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv