Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Kungsgården bokningsbar på nätet

Print Friendly, PDF & Email

I dag blev Kungsgården Långvind bokningsbar på internet. På Hälsingland Turisms webbplats, www.halsingland.se, går det nu att både beskåda, boka och betala för logi på Kungsgården i Långvindsbruk på Hälsingekusten.

– Det här gör det lättare för kunder att hitta oss och sedan boka, antingen genom ett telefonsamtal eller mejl till oss eller via Hälsingland Turisms hemsida. Vi fick vår första bokning via Hälsingland Turism i dag, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Kungsgården Långvind finns med presentation både under kategorin hotell och bed and breakfast (rum och frukost) på Hälsingland Turisms avdelning för boende. Det går också bra att boka och betala den vägen eller boka direkt på Kungsgårdens webb langvind.com/kontakt.

Hälsingland Turism lanserade i dag sitt betalsystem på nätet. Tidigare gick det bara att boka via webben, nu går det också att betala med vanliga kontokort. Av 40 hotell på www.halsingland.se går 24 att boka och betala via nätet. Av 31 bed and breakfast (B&B) går 7 att boka och betala.

– Genom att det nu går att betala via, nätet räknar vi med att få flera bokningar. Eftersom gästerna betalar i förskott, så får de nya pengar att spendera under vistelsen i Hälsingland, säger Tomas Söderkvist, ansvarig för webb och bokningssystem på Hälsingland Turism, till Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv