Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Långvind får ny parkering

Print Friendly, PDF & Email

Långvind lider brist på parkeringsplatser, när det drar ihop sig till Långvindsdagen och andra begivenheter. Kungsgården har också för få bilplatser. I dag började arbetet med att lösa p-platsproblemet: en ny parkering i början av ”bruksgatan”, strax efter telestationen.

I dag tog Långvinds bruk ner några träd för att senare under veckan bereda marken för den nya parkeringsplatsen. Den är placerad på vänster sida vägen, strax efter bron och snett emot uppfarten till Kungsgården Långvind.

Parkeringsplatsen ska stå färdig lagom till sommarens första begivenhet i Långvindsbruk, söndagens lopp- och kuriosamarknad med kafé på Kungsgården.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv