Boka boende på Kungsgården Långvind!

Långvind tar plats i
Jungfrukustbroschyr

Print Friendly, PDF & Email

Långvind tar större plats i årets upplaga av broschyren ”Jungfrukusten”. Långvind expanderar från trekvarts sida 2017 till helsida i A4-broschyren för Hälsingekusten och Gästrikekusten.

Långvind är en av destinationerna, som tar mest plats i den nu 32-sidiga A4-broschyren. Den har vuxit med fyra sidor sedan förra året.

Långvind fanns överhuvudtaget inte med före 2017, men har nu i två steg tagit plats med besked. I broschyren ”Jungfrukusten” har Kungsgården Långvind, Långvinds bruk, Långvinds herrgård, ArcMontana och Långvinds kapellförening egna annonser

Under rubriken ”Långvind – järnbruksmiljö vid havet” berättar de fem aktörerna om sin verksamhet. I en separat del finns alla evenemang samlade, trettiotalet aktiviteter.

Broschyren är utgiven av Jungfrukusten ekonomisk förening. Den kommer från tryckeriet lagom till Nordens största båt- och sjömässa, Allt för sjön, på Stockholmsmässan, den 3–11 mars 2018.

I årets broschyr finns kartor över kusten för landresenärer respektive sjöresenärer, presentationer av kommunerna Nordanstig, Hudiksvall, Söderhamn och Gävle, annonser från sjuttiotalet aktörer, flera redaktionella artiklar och tips på saker att göra på Jungfrukusten.

Jungfrukusten har kommit ut med en broschyr sedan 2012. Då var den på tolv sidor och upplagan blygsam. Nu har ”Jungfrukusten” vuxit från 24 sidor 2016 till 28 sidor 2017 och 32 sidor 2018. Upplagan har också vuxit kommer. I år blir det lika många exemplar som förra året: 15 000 ex på svenska plus 5 000 på engelska respektive tyska.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv