Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

”Livet
är i färg”

Print Friendly, PDF & Email

– Livet är i färg, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind.

Det lilla hotellet och vandrarhemmet i Långvindsbruk, Enånger, har tagit fram presentationsmaterial i färg och större format.

– Numera finns vi i färg och A 3. Vi ser verkligen skillnad, när vi nu kan marknadsföra oss i en behändig affischstorlek och därtill i fyrfärg med vår fina logga, som vi länge haft i färg men inte använt, säger hon.

Kungsgården Långvind har investerat i ett riktigt litet monster till skrivare och tryckpress, som ger företaget stor frihet att producera tåliga trycksaker i varierande storlek och papperskvalitet.

Agneta driver STF hotell och vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind tillsammans med sin man Jörgen.

För drygt ett år sedan öppnade de också en restaurang, Kafé Kungsgården Långvind, som de har primärt för boende på Kungsgården Långvind.

– Vi tror att vi har Hälsinglands minsta restaurang med fullständiga rättigheter. Den fick för några dagar sedan ny meny i dubbel bemärkelse, dels med nya rätter, dels i ny grafisk form, naturligtvis i färg, berättar Agneta Bengtson.

Högsäsongen går mot sitt slut. När den ebbar ut i samband med skolstarten och går över i lågsäsong, kommer Agneta att börja affischera mera för ”Rum och frukost med guldkant”, för att locka fler gäster under höst, vinter och vår. Då kommer de nya A 3-affischerna i färg väl till pass i Kungsgården Långvinds ”gerillamarknadsföring”.

Text och foto:
Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv