Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Långvind.com
har blivit responsiv

Print Friendly, PDF & Email

Efter tre veckor fungerar Långvind.com åter som den ska. En virusattack sänkte webbplatsen den 26 september. Nu finns en ny webbplats, bättre än tidigare.

– Vi har lärt oss en läxa, att inte lita på webbhotellet, ha virusskydd i datorer och webbläsare och använda en teknisk plattform med hög säkerhet, säger Agneta Bengtson, tekniskt ansvarig för Långvind.com.

webb-mobilEn stor, synlig förändring, är att den nya webbplatsen är responsiv. Det betyder att den fungerar lika bra på en stor datorskärm som på en läsplatta eller mobiltelefon (bilden). Nya Långvind.com har också en mer översiktlig struktur, som gör det lättare att navigera runt på webbplatsen och hitta material,

– En del trimningsarbete återstår, men nu har vi – till skillnad från tidigare – en webbplats som fungerar på alla tekniska plattformar och som möter den nya tidens krav, vilket är både viktigt och roligt, säger Agneta Bengtson.

Det har varit ett grannlaga arbete att bygga en ny webbplats på ruinerna av den gamla. Webbplatsen omfattar i dag 312 fasta sidor och 2 395 nyheter, totalt 2 707 enskilda sidor.

Facebooksidan Kungsgården Långvind har inte varit berörd av virusattacken. Den har hela tiden fungerat. Samma sak gäller Kungsgården Långvinds sida på Instagram och Twitter.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv