Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Dussinet fullt på Kungsgården

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind har numera tolv paket, för den som vill uppleva Långvindsbruk och Hälsingekusten.

– Allt fler vill komma till Kungsgården Långvind, stanna mer än en dag och få fler upplevelser på köpet. Därför har vi nu paket på två till fyra dagar, dels tematiska paket, dels årstidsbundna paket, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Helgpaket_Collage-300x300STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind har tematiska paket som cykelpaket, fiskepaket, konstrundepaket, lopp-, antik-, auktions- och marknadspaket, pilgrimsvandringspaketsvamppaket och vandringspaket.

Till detta kommer paket bundna till olika årstider som höstlovspaket, påsklovspaket, vinterpaket och året om helgpaket.

Varför finns det inte något julpaket?

– Under jul-, nyårs- och trettonhelgen håller vi faktiskt stängt och är lediga, men den som vill uppleva vinter i Långvind kan göra det med vårt vinterpaket. Här har vi också ett spännande tillägg med häst och släde genom snöklätt vinterlandskap och samkväm i en gammal timrad vallstuga med kuskar som musicerar, berättar om livet förr och nu och serverar lokal mat, berättar Agneta Bengtson.

Kommer paketen att bli bokningsbara på samma sätt som boendet är i dag?

– Vi jobbar med det och räknar med att ha flera bokningsbara paket innan året är slut, säger hon.

text och foto:
Jörgen Bengtson

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv