Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Kungsgården får toppbetyg

Print Friendly, PDF & Email

STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind kommer på andra plats bland alla STF:s cirka 300 vandrarhem, enligt medlemmarnas egen betygsättning. Kungsgården Långvind får även toppbetyg hos Tripadvisor- och Booking.com-användarna.

På webbplatsen för Svenska Turistföreningen (STF) får i dag Kungsgården Långvind 4,83 av 5 möjliga poäng under rubriken ”Bästa gästbetyg”. Det placerar STF-boendet i Långvind på andra plats av cirka 300 vandrarhem, hotell och fjällstationer. STF summerar: ”100 procent av dem som har bott här skulle rekommendera boendet”. Tjugoen personer har avgett omdöme.

– Himla roligt! Det är ett fantastiskt betyg, som gör oss ödmjuka, sporrade att göra vårt yttersta framöver men också knäsvaga, säger Agneta Bengtson på STF Kungsgården Långvind till Långvind.com.

De tre senaste gästomdömena tar Agneta till sitt hjärta:

STF-gastbetyg 150809– Torsdag till lördag 6-8 augusti fick vi förmånen att övernatta på Kungsgården i Långvind utanför Söderhamn. Som idrottande familj har vi åkt runt i Sverige och bott på många olika ställen. Det bästa vandrarhem vi besökt! STF kan vara stolt över att ha detta! Guldfrukost! Kungsgården visade sig vara vad de utsade sig för att vara, alltså väldigt bra! Vi kan verkligen rekommendera stället till alla som vill bo trevligt och bra!, skriver en familj från Arvika.

– Det bästa vandrarhem jag bott på! Supermysigt boende i lantlig idyll med mycket trevlig och serviceinriktad personal. Sköna sängar, fräscha och mysiga lokaler, jättegod frukost och fantastisk omgivning. Det är otroligt värt att göra avstickaren från E4:an för en övernattning här!, skriver en familj från Stockholm med litet barn.

– Utan STF hade vi aldrig hittat till denna lilla pärla! Barnens syn på att bo på vandrarhem ändrades radikalt till det bättre. Efter en vecka i både minisviter på hotell och tält fick detta ställe toppbetyg av vår familj. Heja, heja Långvind!, skriver en barnfamilj från Uppsala.

Första plats på STF-topplistan har vandrarhemmet Nordmaling Lotshuset i Västerbotten, med 5 poäng. Tredje plats är delad mellan vandrarhemmen Tåkern i Östergötland, Brunskog i Värmland och Ransäter Prästmyren i Värmland, med 4,81 poäng. Ytterligare ett vandrarhem i Hälsingland placerar sig på tjugo-i-topplistan: Regnsjö Knyssla på plats sju.

Tripadvisors webbplats för Kungsgården Långvind ser det lika bra ut: ”100 procent tummen upp”. Här är det hela 36 gäster, som gett sitt omdöme. Kungsgården Långvind får högsta betyg (fem poäng) av 30 gäster och näst högsta betyg (fyra poäng) av sex gäster, med det sammanvägda betyget fem.

Booking.com är den tredje recensionssajten av betydelse. Här får Kungsgården Långvind också högt betyg. Fyra gäster har satt betyg, med nio av tio möjliga poäng som resultat.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv