Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Minibutik i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind, Enånger, har öppnat en ”minibutik” på tetema i Långvind. Satsningen på Afternoon tea och bryggt te till frukostarna har lett till att det lilla hotellet och vandrarhemmet har börjat sälja tekannor och te från en av Sveriges främsta teföretag och pepparkakor och honung från lokala producenter.

– Tekannan är den vi själv använder och slår allt annat vi sett, en tekanna som är droppfri och har inbyggd tesil som man fäller upp i locket när teet är färdigbryggt. Till detta har vi vårt ”huste”, Earl Grey special, i plåtburkar av olika storlek och på påse. Vi säljer också lokal honung från Hälsingekusten, från Saltviks bigård, och pepparkakor med extra mycket smak från Lindhs hembageri i Bergsjö, säger Agneta Bengtson på STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Kungsgården Långvind har också värmehållare till tekannan och presentförpackningar med te och honung eller te och pepparkakor. Tekanna och te kommer från The Tea Centre of Stockholm, med Vernon Mauris som upphovsman.

Agneta Bengtson hoppas att tekannan med tillbehör och presentförpackningarna ska bli julklappar för den teintresserade.

Hon är också öppen för att ta in andra produkter i sortimentet.

Jörgen Bengtson

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv