Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Många vägar till Långvind.com

Print Friendly, PDF & Email

Webbplatsen Långvind.com är största turist- och nyhetssajten för Hälsingekusten. Nu finns många fler vägar än tidigare till webbplatsen Långvind.com/Lanvind.com, båda adresser har funnits sedan webbplatsen såg dagens ljus 2009.

Många domänadresser visar – från och med denna helg – vägen till Långvind.com:
hälsingekusten.se
halsingekusten.com
långvind.se
långvindsbruk.se
kungsgårdenlångvind.se
kungsgardenlangvind.se

– Vi vill ha så många vägar som möjligt, som leder till Långvind.com och Hälsingekusten. Därför har vi samlat flera toppdomäner som handlar om Hälsingekusten och Långvind bakom vår eget toppdomän, Langvind.com. Till detta kommer två Kungsgårdenspecifika domännamn, kungsgårdenlångvind.se och kungsgardenlangvind.se, säger Agneta Bengtson, tekniskt ansvarig för Långvind.com, till Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv