Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Kungsgården bäst i Norrland

Print Friendly, PDF & Email

STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind är bäst i klassen på att sälja STF-medlemskap. Kungsgården Långvind har procentuellt sålt fler medlemskap i Svenska Turistföreningen (STF) i augusti 2014 jämfört med tidigare än något annat STF-boende i Norrland och norra Svealand.

– Tack för att ni får fler att upptäcka Sverige! Ni är de värdar i STF-affärsområde Nord som haft störst procentuell ökning i värvning av nya medlemmar under augusti 2014 i förhållande till 2013. Bra jobbat!, skriver regionchef Anita Boström i ett brev till värdparet Agneta och Jörgen Bengtson.

– Det var verkligen roligt. Vi har försökt sälja medlemskap till alla gäster som inte är medlemmar. Det har gått lättare än vi trodde. Den som blir medlem får inte bara rabatt vid övernattning och en förnämlig tidskrift, Turist, utan stödjer också en sjysst organisation, som har gett oss vandrarhem, fjällstugor, fjällstationer och vandringsleder i framför allt fjällen, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Som belöning fick paret Bengtson äran – och tre påsar lakritsgodis.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv