Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Ny webb på gång

Print Friendly, PDF & Email

Långvind.com kommer att få en helt ny webbplats under juni. I dag omfattar den nästan 1 400 sidor.

– Den nya webben kommer tydlig att tala om vad Kungsgården Långvind erbjuder i form av boende, paket och evenemang. Den kommer också att integrera två viktiga social medier, Facebook och Twitter. Liksom tidigare kommer vi att fortsätta bevaka i nyhetsform vad som händer i Långvind och på Hälsingekusten, säger Agneta Bengtson, tekniskt ansvarig för webbplatsen, till Långvind.com.

Den nya webbplatsen kommer också att få en betaltjänst, som gör att det går att boka och betala boende över nätet.

– Långvind.com startade i praktiken sommaren 2009 och har vuxit till en så omfattande plattform att den är i akut behov av en grafisk och innehållsmässig översyn. Nu får den det lagom till Kungsgården Långvinds och Långvindsbruks högsäsong, säger hon.

Långvind.com, som även finns under domännamnet langvind.com, har också vuxit i popularitet över tiden, vilket ställer större krav på den.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv