Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Femtio aktiviteter i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Långvind erbjuder rekordmånga aktiviteter i sommar och höst, cirka 50 evenemang. Programmet start 8 juni med Humlin bluesband på Café Bränneriet och slutar 21 september med Afternoon tea på Kungsgården Långvind och 28 september med svampexkursion som Kungsgården Långvind arrangerar. Långvind.com presenterar Långvinds arrangemang på en särskild sida, langvind.com/kalender.

Långvindsbruk med 15 invånare står värd för omkring 50 aktiviteter i sommar plus bröllop och vanliga restaurangdagar utan musik på Café Bränneriet. Vilken by i Hälsingland visar upp motsvarande aktivitetsnivå under sommar och höst?

Kungsgården Långvind bidrar med 27 aktiviteter. Övriga aktörer bidrar med nästa lika många tillsammans: Café Bränneriet med musikkvällar, Långvinds kapellförening med Musik i sommarkväll, Långvinds bruksmiljöförening med Långvindsdagen och Långvinds herrgårdsförening med visningar av herrgården. Till detta kommer Långvinds samfällighetsförening med midsommarfirande i Långvinds fritidsområde.

– Det är fantastiskt vad lilla Långvind kan visa upp. Det är roligt att bidra till att lyfta den charmiga bruksmiljön med aktiviteter under sommar och tidig höst, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv