Cykelpaket sommarnyhet

Till sommaren börjar Svenska turistföreningens (STF:s) hotell och vandrarhem i Hälsingland att marknadsföra cykelpaket. Med egen eller hyrd cykel trampar man mellan STF-boenden i landskapet, sover gott i bäddade sängar, slipper städa rummet, äter en stärkande frukost, tar med sig lunchpaket om man vill det och framför allt – får ett skräddarsytt cykelpaket av värden på respektive ställa.

Det blir ett fast pris per dygn på deltagande STF-anläggningar. För den som inte har egen karta och termos, kommer cykelkarta och termos att finnas till försäljning.

Kungsgården Långvind – eller som anläggningen formellt heter i STF-sammanhang, STF hotell och vandrarhem Hudiksvall Kungsgården Långvind – är en av de deltagande STF-boendeanläggningarna.

– Vi tror på det här konceptet och har förberett fyra cykelpaket, Hälsingekusten lilla turen, Hälsingekusten stora turen, Hälsinglands inland samt Hälsingegårdar och forngårdar. Men tanken med cykelpaketen är också att vi kan skräddarsy ett paket för den eller de personer som vill upptäcka Hälsingland från cykelsadeln, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Kungsgården Långvind presenterar sina cykelpaket på en särskilt sida, Cykelpaket. Cykelpaketet ingår i tiotalet paket, som Kungsgården Långvind erbjuder.

Upplevelsepaketen omfattar, förutom Cykelpaket, paketen: Helgpaket, Sportlovspaket, Påsklovspaket, Höstlovspaket, Konstrundepaket, Lopp-, kuriosa- och antikmarknadspaket, Skärgårdspaket, BröllopspaketSvamppaket och Fiskepaket.

Jörgen Bengtson