Boka boende på Kungsgården Långvind!

Möter hösten med te

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind har redan planerat höstens verksamhet, trots att både vår och sommar är långt borta.

– Det blir repris på tidigare års succé, afternoon tea på Kungsgården Långvind. Vi startar under lyshelgen och fortsätter sedan med ytterligare tre lördagar, berättar Agneta Bengtson för Långvind.com.

När paret Bengtson lanserade klassiskt, engelskt eftermiddagste i augusti 2011, hade de ingen aning om det skulle bli flipp eller flopp. Det blev en så stor framgång att de bestämde sig för att utvidga från tre till fyra lördagar efterföljande år, förlänga öppettiderna och ta in serveringshjälp.

Liksom tidigare två år, serverar Kungsgården Långvind i höst bryggt te, nybakade scones med massor av tillbehör, fem klassiska små sandwichar samt kakor och annat gott.

– Du avnjuter denna förtjusande måltid i Biblioteket eller Salen, med en sprakande brasa som värmer i höstkylan, eller på övervåningen. Om vädret tillåter kan du inta te med tillbehör på vår veranda eller vid något av kaféborden med utsikt mot Långvinds ström, säger Agneta Bengtson och lägger till:

– Det går bra att boka redan nu, för det lär bli samma rusning som tidigare. Vi har redan fått flera förfrågningar om när det blir.

Fakta om Kungsgården Långvinds tebjudningar finns under fliken Afternoon tea.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv