Boka boende på Kungsgården Långvind!

Satsar på sport- och påsklov

Print Friendly, PDF & Email

STF Hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind satsar på att locka barnfamiljer under sport- och påskloven. Barn bor gratis med vuxen, är lockbetet som Kungsgården Långvind kommer med. Lovpaketet ingår i en satsning, som Svenska Turistföreningen (STF) gör med ett urval STF-anslutna hotell och vandrarhem.

Sportlovspaketet gäller under fyra sportlovsveckor, 11 februari–10 mars 2013. Påsklovspaketet finns under båda påskveckorna, 25 mars–7 april 2013.

– Vi erbjuder sportlovs- och påsklovspaket på tre till sju dagar. Ett barn bor gratis med en vuxen, och STF-medlemmar får dessutom rabatt. Det är ett kanonerbjudande, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Kungsgården Långvind lockar med ”annorlunda sport- och påsklov”. Det kan innebära allt från mys framför brasa med spel och pussel på Kungsgården, rundvandring i Långvinds anrika bruksmiljö, skidåkning och vandring med snöskor till besök på Mulle Meck, lekland och Fagerströms karamellfabrik i Hudiksvall.

– Vi skräddarsyr vistelsen för barnfamiljen. För att göra det lättare att planera aktiviteter har vi samlat barn- och ungdomsaktiviteter på en särskild sida på vår webbplats. Vi har också en avdelning, Se och göra på Hälsingekusten, med massor av tips, säger Agneta Bengtson.

Kungsgården Långvind blev STF-anslutet hotell och vandrarhem i maj 2012. Sportlovs- och påsklovskampanjen är den första som Kungsgården deltar i tillsammans med STF.

Jörgen Bengtson

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv