Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

”After beach” i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Långvind får sin egen ”after beach” – när vädret tillåter. Premiär för After beach på Café Bränneriet är lördagen den 4 augusti klockan 17. Då uppträder gruppen Ömsom, som håller igång till klockan 20.

Till skillnad från ”vanliga” musikkvällar, som börjar klockan 19, startar ”after beach”, när det är dags att lämna sandstranden i Långvinds fritidsområde vid femtiden eller strax därefter.

– Det blir fler After beach om vädret tillåter, säger Hans B Andersson och Jenny von Wachenfeldt, som driver Café Bränneriet, till Långvind.com.

Premiärgruppen för After beach är Hudiksvallsgruppen Ömsom med Britt-Marie ”Bibbi” Fotoylis på sång, gitarr och ägg, Anki Wallenqvist på sång, gitarr, bas och ägg, Håkan Johansson på sång, bas och gitarr samt Gunnar Persson på cajun, diverse rytminstrument och sång.

Ömsom är, som gruppen beskriver sig själv, ”ett glatt gäng som mestadels spelar akustiskt. Ömsom kännetecknas av stämsång, spelglädje och en bred repertoar”. Gruppen ”gillar att spela ömsom låtar för ömsom folk”.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv