Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Kungsgården på fiskesajt

Print Friendly, PDF & Email

Kungsgården Långvind finns nu på både regionala och nationella webbplatser för fiskeintresserade, Hälsingland Fishing och Sweden Fishing.

Kungsgården ingår i ett hälsingeövergripande projekt för att öka fisketurismen i landskapet. Projektet parar ihop boendeanläggningar och fiskeguider. Kungsgården Långvind har en duktig fiskeguide i Jonny Johansson, Njutånger, som driver företaget Knosas. Nästa steg blir att ta fram ett antal fiskeprodukter, som Kungsgården Långvind kan erbjuda med Knosas hjälp.

– Vi tror det finns en stor fiskepotential med Kungsgården Långvind som bas för både havs- och insjöfiske, säger Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Målet med Hälsingland Fishing och Sweden Fishing är att möta, inspirera och stimulera nya och etablerade entreprenörer att marknadsföra kvalitetssäkrade och bokningsbara fiskeprodukter på en europeisk marknad.

Så här långt är cirka 30 entreprenörer – boendeanläggningar och fiskeguider – engagerade i Hälsingland Fishing. Projektledare är Stefan Barenfeld, som med stor framgång lett projekt för Ångersjöns utveckling, Camp Igge och Hälsinglands medeltid.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv