Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Hemsidor på Långvind.com

Print Friendly, PDF & Email

Föreningar och företag som Kungsgården Långvind samverkar med, får egen hemsida eller kontaktsida på Långvind.com – om de vill.

Först ut att ta vara på möjligheten är Långvinds kapellförening, som hittills saknat hemsida. Nu får föreningen det på Långvind.com under fliken Föreningar och företag – utan kostnad.

– Det ser mycket bra ut. Nu kan vi visa aktuell information på nätet, vilket vi inte kunnat tidigare, säger Pärlennart Larsson, ordförande för Långvinds kapellförening, till Långvind.com.

– Det är ett utmärkt initiativ från Kungsgården Långvind, som vi hoppas att flera i Långvind hakar på. Här har vi möjlighet till en gemensam sajt för att visa och marknadsföra vår vackra bruksmiljö i Långvind, säger han.

Långvinds kapellförening har en startsida med fyra undersidor, som lätt går att bygga ut med ytterligare sidor.

Agneta Bengtson, tekniskt ansvarig för webbplatsen Långvind.com, förklarar varför Kungsgården Långvind gör detta.

– Vi vill erbjuda alla föreningar i Långvind att samla sig under ett paraply, Långvind.com. Vi erbjuder också företag och andra föreningar vi samarbetar med kring exempelvis aktiviteter en egen hemsida eller kontaktsida på Långvind.com som en del av samarbetet, säger hon till Långvind.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv