Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Bränneriet rockar loss

Print Friendly, PDF & Email

Café Bränneriet i Långvindsbruk rockar loss på torsdagskvällen. Då kör Segertåget upp på scenen i Kolhuset. Hogge håller servering och bar öppen.

Segertåget spelar klockan 21–01. Hogge öppnar restaurang och bar tidigare på kvällen.

Segertåget är ett nystartat coverband med rötterna i Hudiksvallsbandet Två backar läsk, som Aftonbladets läsare 2009 korade till Sveriges bästa coverband. Två backar läsk har spelat i Långvind flera gånger, på Långvindsdagen 2010 och en av musikkvällarna 2009.

Segertåget består av Henrik Nilsson (tidigare i Lady Loveless och Peter and the chiefs), Erik Åkerlund (Amy Diamond och Razamanaz), Emil Mattsson (Soul Express), Erik Ohlsson (Två backar läsk) och Lars Mossnelid (Två backar läsk).

Café Bränneriet är alltså inte helt stängt i sommar. Bränneriet höll öppet för Musik vid Dellen 7 juli och på Långvindsdagen 23 juli. I augusti blir det två musikkvällar, Segertåget 11 augusti och Hudik Big Band 18 augusti.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv