Boka boende på Kungsgården Långvind!

Skidspåret åter öppet

Print Friendly, PDF & Email

Skidspåret mellan Långvindsbruk och Långvinds fritidsområde öppnade åter på nyårsafton. Den första spårningen, som var klar redan i början av december, snöade snabbt igen. Nu har Långvinds bruk använd spårsläden för att få fason på längdskidspåret igen.

Skidspåret är 7,5 kilometer långt. Det går från Långvindsbruk via gamla vägen, korsar Snäckenvägen, fortsätter över Byåsen och väster om Byhedsjön till fritidsområdet, där skidspåret slutar i korsningen Saltpannavägen–Snäckenvägen.

Det går bra att använda dusch och bastu i Långvindsbruk, för den som vill. Kontakta Mats Persson (070-597 11 16) för nyckel!

Spåret är enbart öppet för skidåkare. Det är absolut förbud mot snöskoterkörning i spåret.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv