Boka boende på Kungsgården Långvind!

Webben upp över 300 procent

Print Friendly, PDF & Email

Intresset för webbplatsen Långvind.com ökar. I maj strömmade besökarna till som aldrig förr och ökade med 341 procent jämfört med genomsnittet för de föregående åtta månaderna, från 34 besökare per dag till 150 besökare per dag under maj 2010.

– Vi breddar hela tiden innehållet och fokuserar nu väldigt tydligt på Hälsingekusten. Här tillför vi både fasta sidor och nyheter. Jag tror det är uppskattad läsning, säger Agneta Bengtson, som är tekniskt ansvarig för Långvind.com.

– Jag tror att en annan viktig förklaring till den starka uppgången är att kunskapen om vår webbplats sprids med mun-mot-mun-metoden och via länkar på andra webbsidor, säger hon.

En tredje förklaring till den kraftiga uppgången i maj är att fler åker ut till sina stugor när sommaren är i antågande och att flera därför vill följa vad som händer på Långvind.com.

Webbplatsen om Långvind och Hälsingekusten finns numera under två domännamn, Långvind.com och Langvind.com. Webben har haft 14 194 besökare sedan augusti 2009, som var första hela månad för webbplatsen. Dessa besökare har surfat till 147 128 sidor.

Långvind.com omfattar i dag 195 nyheter och 134 fast sidor, totalt 329 sidor. Till detta kommer bloggen Långvind.se, som är knuten till Långvind.com, med 131 sidor. Sammantaget omfattar därmed webbplatsen 460 sidor.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv