Loppmarknad med kafé i Långvind

Om två veckor, söndagen den 4 juli, är det lopp-, kuriosa- och antikmarknad på Kungsgården i Långvindsbruk. Samtidigt blir det premiär på kafé i Kungsgården, men bara denna och ytterligare en söndag i sommar.

– Vi vill sätta Kungsgården och Långvind på loppmarknadskartan. Den 4 juli och 1 augusti klockan 10–16 är loppisälskare välkomna till Kungsgården, för att köpa och sälja. Under dessa dagar blir det också sommarkafé på Kungsgården, säger Agneta Bengtson till Långvind.com.

Kungsgården hade smygpremiär på sin rum- och frukostverksamhet förra helgen. Om två veckor blir det alltså en brett upplagd lopp-, kuriosa och antikmarknad.

Marknaden i Långvind är under bar himmel, med bord grupperade runt Kungsgården. Detta gör att platserna är begränsade.

– Boka bord snarast, manar Agneta Bengtson.

Bokning sker via e-post info/snabel-a/langvind.com och på telefon 0650-822 33 och 0706-60 55 60. Sista anmälningsdag är 30 juni 2010.

Med loppmarknad och kafé på Kungsgården, vill Agneta och Jörgen Bengtson locka fler till den lilla bruksorten på Hälsingekusten, som har mycket att erbjuda besökaren av natur, kultur och historia. Nu blir det ytterligare två aktiviteter i Långvindsbruk under sommaren, vid sidan av Långvindsdagen, kapellets helgsmålsböner och Bränneriets musikkvällar.

Jörgen Bengtson