Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Lokal väderprognos för Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Alla talar om vädret, men ingen gör något åt det.

Det må vara sant för många. Men i Långvind ser vi till att det är bra väder – genom en specifik väderprognos för Långvind på Langvind.com! Vädret finns ett klick bort till höger på startsidan.

Landvädret omfattar tredygsprognos för Långvindsbruk samt för Hudiksvall och Söderhamn. Vi kan alltså presentera väderprognos för Långvind, vilket är sensationellt, eftersom varken SMHI, Sveriges Radio Gävleborg eller Hudiksvalls Tidning kan det.

Landvädret kommer från Meteorologisk institutt – Norges motsvarighet till svenska SMHI – som har en av världens mest omfattande vädertjänster. Här finns lokalt väder för sju miljoner platser jorden runt!

För den som vill ha lokal väderprognos för ort, bygd eller ö i Långvinds omnejd, är det bara att gå till vår länksida för väder. Det går att se väderprognosen timma för timma.

Där finns lokal väderprognos för bland annat Agön, Borka, Borkbo, Bäckmora, Enånger, Drakön, Enånger, Fjäle, Fläcka, Innerstön, Karskär, Klacksörarna, Kråkön, Larsbo, Lindefallet, Njutånger, Norrala, Prästgrundet, Räveln, Skärså, Tihällan, Trönö, Tjännavallen, Vitön, Våtnäs och Ångersjön.

För den som vill veta vädret på någon av de sju miljoner andra orter som Meteorologisk institutt har prognos för, är det bara att surfa till www.yr.no och göra en vädersökning (værsøk på norska).

Sjövädret på langvind.com kommer från SMHI och omfattar Sveriges kustväder.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv