Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Traditionell midsommar i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Långvinds fritidsområde bjuder som vanligt in till traditionellt midsommarfirande för både Långvindsbor och tillresta. Sedan några år startar firandet redan på midsommaraftons afton, det vill säga på torsdag. Klockan 19 klär Lena Eriksson och andra frivilliga majstången till musik. Alla som ger en hjälpande hand får korv och fika.

Midsommaraftons firande börjar klockan 16 med lekar, dans, lotteri och musik kring den lövade midsommarstången. Som vanligt står Börje Ring för musiken.

Vid niotiden, innan skymningen börjat sänka sig över Långvind, blir det levande musik vid tennisbanan. Christer Brink och Lotta bjuder upp till dans på det tillfälliga dansgolvet. Sedan fortsätter dansen till efter midnatt.

Midsommarfirandet i Långvinds fritidsområde brukar locka drygt 500 personer.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv