Boka boende på Kungsgården Långvind!

Avslaget firande
i Långvinds fritidsområde

Print Friendly, PDF & Email

Långvinds midsommarfirande i fritidsområdet samlar stora skaror, men i år var det inga tävlingar och därmed lite mer avslaget firande. Vädret i Enångers sydöstra hörn började med småmulet väder med blev härligt solsken.

Vädret, som för några dagar sedan talade om mulet och kallt, var strålande och lagom varmt för att locka många till festplatsen.

Enligt Långvind.coms uppskattning var det cirka 600 närvarande på midsommarfirandet, med stångresning klockan 15, musik med Börje Ring, dans runt stången, tävlingar, lotteri – med nya Långvindsbrickan – och servering. Under 1,5 timmar är midsommarstången och Sommarbutiken världens centrum för dem som är där.

Midsommarfirandet i Långvind är helgen då permanentboende, fritidsboende och hemvändare möts.

Efter det traditionella midsommarfirandet fortsatte festen utanför butiken.

Jörgen Bengtson
Foto: Lisa
 Holst


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv