Boka boende på Kungsgården Långvind!

Långvind på båtmässa

Print Friendly, PDF & Email

Långvind kommer att ta plats på Nordens största båtmässa, Allt för sjön 2015, på Stockholmsmässan.

– STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind är en av cirka tolv utställare, som kommer att finnas med i broschyr och bildspel för Jungfrukusten, berättar Agneta Bengtson på Kungsgården Långvind för Långvind.com.

– Vi räknar med att också marknadsföra Långvind i stort och vår del av Hälsingekusten, alltså inte bara boende och aktiviteter på Kungsgården Långvind, säger hon.

Jungfrukusten är det samlade namnet för Hälsinglands och Gästriklands kuster. Det är också under detta namn, som turistbyråerna i Gävle, Söderhamn, Hudiksvall och Söderhamn samt föreningen Jungfrukusten samverkar på mässan.

Jungfrukusten har varit med i flera år på Allt för sjön. Nytt för i år är att fler besöksnäringsföretag kommer att finnas med i Jungfrukustens monter och att den kommer att erbjuda färdiga mässpaket. En del av de företag som erbjuder mässpaket, kommer också att jobba i montern.

Mässan går av stapeln den 28 februari–8 mars 2015.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv