Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

STF samlar Hälsingland

Print Friendly, PDF & Email

Svenska Turistföreningen (STF) är Sveriges största hotell- och vandrarhemskedja. I dag börjar STF:s årskonferens med två deltagande boendeanläggningar från Hälsingekusten, STF Hudiksvall Malnbaden och STF Hudiksvall Kungsgården Långvind. STF har ytterligare åtta anläggningar i Hälsingland.

För Kungsgården Långvind är det första gången man deltar på STF:s värdkonferens. Kungsgården Långvind blev STF-anslutet hotell och vandrarhem i maj i år.

– STF-anslutningen har gett oss en rejäl ökning av antalet gäster. Hittills i år har vi haft 310 gästnätter, vilket vi inte kunde drömma om för ett år sedan, säger Agneta Bengtson till Kungsgården Långvind.

– Det är en givande konferens, där vi byter erfarenheter med varandra i det nätverk som STF:s hotell och vandrarhem utgör, säger hon.

Agneta deltar, tillsammans med sin man Jörgen, för första gången på STF:s värdkonferens. Den är i år förlagd till Bålsta och samlar cirka 130 STF-anläggningar med omkring 200 värdar. De flesta STF-anläggningar är franchisetagare. Konferensen pågår i tre dagar, söndag–tisdag.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv